Balansert Letthet

Nytt år, nye intensjoner, ny blogg, samme asanas i ny flyt. Jeg er så klar for å ta deg med inn bak yogaens tilsynelatende duggfriske fasade. Jeg vil uhøytidlig og med et humoristisk blikk dele alt fra ulike asanas, musikk, mote - det jeg inspireres av.

Jeg vil prøve å overbevise deg at yoga kan tilføre og kanskje forandre deg, muligens til noe enda bedre. Yoga er for meg en kompleks meningsfull og vakker praksis fylt opp av motsetninger. Den gjør meg trygg, stødig og den utfordrer meg. Jeg vil vise deg at yoga kan gi en letthet i det som tynger. Det gir perspektiv når alt er rutine. Den løfter deg opp når du faller og jorder når du er for høyt. I løpet av mine 16 år på matta har jeg fått meltdowns, hylt ut av glede,  banna og steikt. Men til syvende og sist sitter jeg alltid igjen imponert over at transformasjonen skjedde nok en gang. Lettheten intraff igjen. Fra vrak til gudinnefølelse.

Her vil jeg gi deg litt av stemningen denne yogamagien gir meg,  men også  motsetningen: min svakhet for materialisme i form av klær, lamper, smykker, prosecco og sjokolade. Jeg blir fasinert av dans, himmelen, havet, strendene, science fiction, sommeren, nordlys, elektronika, avspenning, månen, magnoliatrær, universet og chanting. Døtrene mine Una & Amba, godhet, ekthet, ærlighet, selvironi og humor får hjertet mitt til å svulme. Det er dette jeg vil dele med deg her for inspirasjon og motivasjon til å nyte.

Prøver å se helt avslappa ut.......

Prøver å se helt avslappa ut.......

Dramatisk variant av Stolstillingen - Utkatasana

Dramatisk variant av Stolstillingen - Utkatasana

Foto: Anita Hamremoen

Foto: Anita Hamremoen