Yogic Jewels

Satya Jewlery har noen av de fineste smykkene jeg vet om. Både smykkene, armbåndene og ikke minst øredobbene er helt nydelige. Skattene er håndlaget og gullforgylte med semi- edelstener som bla rosenkvarts, aquamarine og ametyst - stener som er kjent for sine helende krefter. Flere av smykkene har yogiske eller hinduistiske tegn som gir de en symbolsk mening, feks Hamsa- hånden som beskytter, Lotusblomsten- står for ny begynnelse og renhet, Ganesha- hinduistisk gud som symboliserer fjerning av hindringer. Og det som gjør smykkene spesielle er nettopp denne vakre symbolikken. Jeg føler de nesten kan tilegnes en kraft som kan minne om intensjonen som settes før en yogaklasse eller et ønske med et småmagisk og meningsfullt formål.

Det aller beste med Satya Jewlery er 1% av alle salg går til The Satya Foundation, en non-profit organisasjon som hjelper vanskeligstilte barn over hele verden. Til nå har de samlet inn over 1 million dollar, noe jeg selv har vært med å bidra med, så det holder, siden smykkeskrinet snart sprenges..... heldigvis kan jeg ha god samvittighet for det!

https://www.satyajewelry.com/

Foto: Anita Hamremoen og meg selv

Foto: Anita Hamremoen og meg selv